Marica: Suntem bucuroşi, dar mă gândesc că o să ratez meciul cu Ungaria. Tătăruşanu: Este o victorie normală şi meritată

Atacantul Ciprian Marica a declarat, duminică seară, după victoria obţinută de naţionala României în meciul cu Grecia, scor 1-0, că "tricolorii" sunt bucuroşi şi mândri că sunt români, dar el se gândeşte la faptul că va rata următoarea partidă din preliminariile Campionatului European, cu Ungaria.

107 afișări
Imaginea articolului Marica: Suntem bucuroşi, dar mă gândesc că o să ratez meciul cu Ungaria. Tătăruşanu: Este o victorie normală şi meritată

Marica: Suntem bucuroşi, dar mă gândesc că o să ratez meciul cu Ungaria (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Suntem cu toţii foarte bucuroşi, am venit aici montaţi, concentraţi, să nu repetăm greşelile din dubla manşă pe care am pierdut-o (n.r. - în barajul pentru Cupa Mondială). Suntem mândri că suntem români şi că în seara asta am câştigat. Am fost echipa mai bună. Păcat că am suferit în a doua repriză prin eliminarea mea. Un jucător cu experienţă ca mine nu avea voie să facă greşeala asta. Suntem bucuroşi, dar mă gândesc că ratez meciul de acasă cu Ungaria", a spus Marica la Digi Sport.

Tătăruşanu: Este o victorie normală şi meritată

Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat, duminică seară, după meciul câştigat de România în faţa Greciei, scor 1-0, în preliminariile Campionatului European din 2016, că această victorie este normală şi meritată.

"Grecii nu şi-au creat foarte multe ocazii. Colegii mei au depus un efort foarte mare având în vedere că am jucat în minus. Din punctul meu de vedere ei sunt eroii, nu sunt eu. Ne doream foarte mult să obţinem un rezultat bun. Am învins, sperăm să o ţinem tot aşa. Având în vedere cum s-a desfăşurat jocul este o victorie normală şi meritată. Dedic victoria tuturor românilor", a spus Tătăruşanu la Digi Sport.

Reprezentativa României a debutat cu o victorie în preliminariile Campionatului European din 2016, scor 1-0 cu naţionala Greciei, duminică seară, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, în prima etapă a grupei F, joc în care "tricolorii" au evoluat în inferioritate numerică din minutul 53. Golul a fost marcat de Marica, în minutul 10, din penalti.

Ciprian Marica, a fost eliminat în minutul 53, el primind al doilea cartonaş galben pentru o intervenţie la Samaris.

România are programat următorul meci din grupa F, în data de 11 octombrie, pe teren propriu, cu naţionala Ungariei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici