Mărturia lui Mark Gonzales despre obiceiurile ciudate ale antrenorului Marcelo Bielsa: „Am intrat în vestiar şi era dezbrăcat”

Mark Gonzalez şi Josa Pedro Fuenzalida, foşti internaţional ai Chile, au vorbit despre obiceiurile ciudate ale antrenorului Marcelo Bielsa.

850 afișări
Imaginea articolului Mărturia lui Mark Gonzales despre obiceiurile ciudate ale antrenorului Marcelo Bielsa: „Am intrat în vestiar şi era dezbrăcat”

Sursa FOTO: Profimedia

Mark Gonzalez a vorbit, în cadrul emisiunii ”Abrazo do Gol”, despre un obicei foarte ciudat al tehnicianului Marcelo Bielsa, de pe vremea când era selecţionerul echipei naţionale a lui Chile.”După un meci în Ecuador pe care l-am pierdut, Bielsa a intrat nervos în vestiar şi se plimba dintr-o parte în alta. Am intrat în vestiarul antrenorilor şi era dezbrăcat. S-a pus pe o targă ca şi cum ar fi operat, complet dezbrăcat”.

Fuenzalida l-a lăudat pe antrenor, dar a spus că trebuie să se controleze: ”Pentru mine, este un geniu al fotbalului pentru felul în care îl trăieşte, dar nivelul său de nebunie trebuie controlat. Presiunea pe care o impune la antrenamente şi la meciuri nu este uşoară. Nivelul cerinţelor este important”.

Marcelo Bielsa este acum antrenorul celor de la Leeds United, echipa de pe locul secund din a doua ligă engleză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici