Stoichkov, fraţii De Boer şi Puyol vin în România. Meciul verii se va juca între Generaţia de Aur şi Barcelona. În ce oraş va avea loc partida şi la ce dată

Un meci între fotbaliştii români ai Generaţiei de Aur şi legendele FC Barcelona va avea loc în 16 iunie, la Cluj-Napoca, în cadrul primei ediţii a Sports Festival, printre jucători numărându-se Gică Popescu, Gheorghe Hagi, Ioan Ovidiu Sabău sau Mendieta, Pujol şi Stoichkov.

2855 afișări
Imaginea articolului Stoichkov, fraţii De Boer şi Puyol vin în România. Meciul verii se va juca între Generaţia de Aur şi Barcelona. În ce oraş va avea loc partida şi la ce dată

Meci între fotbaliştii români ai Generaţiei de Aur şi legendele FC Barcelona, la Sports Festival. În ce oraş se va juca şi la ce dată

Fostul component al echipei Generaţiei de Aur a României, Gică Popescu, fost căpitan al FC Barcelona, a declarat, luni, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că va juca atât în echipa generaţiei de aur, cât şi în cea a legendelor Barcelonei.

„Prima ediţie a Sports Festival va avea loc între 14 – 17 iunie la Cluj-Napoca, iar în cadrul acestui eveniment va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de Aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte şi din legendele Barcelona şi voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de Aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România. Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei şi Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoichkov, fraţii de Boer, Mendieta sau Pujol, jucătorii sunt încântaţi să vină să joace”, a spus Popescu.

Primarul Emil Boc a declarat, la rândul său, că membrii Generaţiei de Aur ar trebui să fie un imbold pentru noua generaţie de fotbalişti români, deşi va fi greu.

”Clujul a fost, este şi va fi un susţinător necondiţionat al sportului, avem titlul de Oraş European al Sportului în acest an, iar prin meciul Generaţiei de Aur şi legendele Barcelonei, va fi pus pe harta mondială a sportului”, a spus Boc.

Organizatorul Sports Festival, Mirel Alexa, a afirmat că în cadrul evenimentului vor fi promovate peste 20 de sporturi, printre care fotbal, baschet, volei, oină, handbal, atletism, urmând să fie creată o punte între cluburile sportive şi publicul larg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici