Meciul 2 al întâlnirii România - Serbia nu se mai joacă azi, Halep are două partide duminică

Meciul dintre jucătoarele Simona Halep, locul 5 WTA, şi Bojana Jovanovski, numărul 39 WTA, întrerupt, sâmbătă, în primul set, din cauza ploii, se va relua duminică, astfel că românca va avea în aceeaşi zi două partide, în cadrul play-off-ului celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup.

1558 afișări
Imaginea articolului Meciul 2 al întâlnirii România - Serbia nu se mai joacă azi, Halep are două partide duminică

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Arbitrul principal al întâlnirii şi cei doi căpitani nejucători au decis ca meciul dintre Halep şi Jovanovski să se joace duminică, de la ora 10.00.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat că Simona Halep va avea o pauză de o oră şi jumătate între cele două meciuri de duminică, în cazul în care va încheia confruntarea cu Jovanovski în mai mult de 90 de minute. Dacă primul meci va dura mai puţin de 90 de minute, Halep va începe a doua partidă după o oră.

În primul meci al întâlnirii, sâmbătă, Sorana Cîrstea (27 WTA) a învins-o pe Ana Ivanovici (12 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-2.

Duminică, în afară de meciul Halep - Jovanovski, vor mai avea loc confruntările Halep - Ivanovici şi Cîrstea - Jovanovski, precum şi partida de dublu Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu - Jovana Jaksici/Nina Stojanovici.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în a doua Grupă Mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici