Medalie de aur pentru România în proba de canoe dublu 500 m, la CE de la Belgrad

Echipajul de canoe dublu al României, format din Victor Mihalachi şi Liviu Alexandru Dumitrescu, a câştigat, duminică, medalia de aur pe distanţa de 500 de metri, la Campionatele Europene de la Belgrad, informează site-ul oficial al competiţiei.

430 afișări
Imaginea articolului Medalie de aur pentru România în proba de canoe dublu 500 m, la CE de la Belgrad

Medalie de aur pentru România în proba de canoe dublu 500 m, la CE de la Belgrad (Imagine: Mediafax Foto)

Mihalachi şi Dumitrescu au parcurs distanţa într-un minut, 41 de secunde şi 641 de miimi.

Pe locul doi s-a clasat un echipaj din Azerbaidjan (01:41.689), urmat de reprezentanţii Poloniei (01:41.959).

Tot duminică, în proba de canoe simplu masculin 500 metri, Iosif Chirilă a ocupat locul 5, iar la kaiac dublu masculin 500 m echipajul Iustin Porcarasu/Dan Cristian Costea s-a clasat pe poziţia a noua.

România a mai obţinut, sâmbătă, la Belgrad, o medalie de argint (Iosif Chirilă, canoe simplu 1.000 metri) şi două de bronz (echipajele de canoe dublu şi kaiac-4 1.000 metri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici