Mesajul lui Mutu pentru "tricolori" înainte de meciul cu Finlanda - FOTO

Atacantul echipei indiene FC Pune City Adrian Mutu a postat, joi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de încurajare a echipei naţionale, alături de un colaj din două fotografii, în care apar actorul Gerard Butler, în rol de spartan, el şi Cristian Chivu, în tricoul reprezentativei României.

395 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Mutu pentru "tricolori" înainte de meciul cu Finlanda - FOTO

Adrian Mutu (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

Peste cele două fotografii este scris "This is Romania" (n.r. - Aceasta este România), atacantul parafrazând o replică celebră a actorului Gerard Butler din filmul "300", "This is Sparta".

Atacantul Adrian Mutu a ales să transmită jucătorilor pregătiţi de Anghel Iordănescu un îndemn simplu, "Hai România!", el apărând în a doua fotografie alături de fostul căpitan al naţionalei Criastian Chivu.

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc, joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici