Miroslav Blazevici, care a obţinut cu Croaţia locul 3 la CM-1998, va fi antrenor în liga a doua bosniacă la 78 de ani

Miroslav "Ciro" Blazevici, care a dus naţionala Croaţiei pe locul trei la Cupa Mondială din 1998, a devenit la 78 de ani antrenorul unei echipe din a doua ligă bosniacă, Sloboda Tuzla.

102 afișări
Imaginea articolului Miroslav Blazevici, care a obţinut cu Croaţia locul 3 la CM-1998, va fi antrenor în liga a doua bosniacă la 78 de ani

Miroslav Blazevici (Imagine: captura video YouTube)

"Antrenorul antrenorilor", cum este supranumit în Balcani, a fost primit de sute de suporteri ai echipei din Tuzla în faţa unui restaurant unde a fost prezentat presei.

"Această primire îmi aminteşte de cea din 1998, când am ajuns pe locul trei cu Croaţia la CM. Vreau să le arăt celor care spun că sunt bătrân că încă mai pot antrena. Mi-am făcut toate analizele, iar medicii mi-au confirmat ceea ce ştiam, adică încă sunt tânăr", a spus zâmbind Blazevic, care va împlini 79 de ani în februarie.

El a asigurat că a refuzat "o ofertă de 800.000 dolari din China", unde a pregătit, din 2010 până în 2011, echipa olimpică chineză.

"Nu am venit la Sloboda pentru a câştiga bani, ci din iubire. Pentru că am văzut că oamenii sunt ambiţioşi şi vor să readucă echipei gloria de altădată", a adăugat Blazevic.

Sloboda a retrogradat în a doua ligă în 2012, după 42 de ani în prima divizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici