Monica Niculescu a abandonat în sferturile de finală, la Washington

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 39 WTA, a abandonat, vineri, în sferturile de finală ale turneului de la Washington, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, fază în care a întâlnit-o pe a doua favorită, sportiva australiană Samantha Stosur, numărul 21 mondial.

369 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a abandonat în sferturile de finală, la Washington

Monica Niculescu a abandonat în sferturile de finală, la Washington (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Niculescu a abandonat în primul set, după aproape 25 de minute de joc, când Stosur conducea cu 4-0.

Participarea în sferturile de finală este recompensată la Washington cu 6.200 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Monica Niculescu ar fi trebuit să joace vineri şi în semifinalele de dublu de la Washington, alături de sportiva americană Irina Falconi. Ca urmare a accidentării româncei, cele două nu vor mai evolua împotriva cuplului Lara Arruabarrena/Andreja Klepac (Spania/Slovenia), cap de serie numărul 3, astfel că jucătoarea spaniolă şi cea slovenă au acces în finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici