Monica Niculescu: Nu sunt supărată şi nici dezamăgită, îmi place mult să joc în China

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a declarat, sâmbătă, că nu este supărată sau dezamăgită că a pierdut finala de dublu de la turneul de la Wuhan, unde a făcut pereche cu Irina Begu, subliniind că îi place foarte mult să evolueze la competiţiile din China.

246 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu: Nu sunt supărată şi nici dezamăgită, îmi place mult să joc în China

Monica Niculescu: Nu sunt supărată şi nici dezamăgită, îmi place mult să joc în China

"Nu sunt supărată, nu sunt dezamăgită. Le felicit pe Sania şi Martina, formează o echipă minunată. Mulţumesc echipei mele şi mulţumesc Irinei că a jucat alături de mine. Îmi place foarte mult să joc la acest turneu şi să joc în China", a declarat Monica Niculescu.

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu a fost învinsă, sâmbătă dimineaţă, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, de cuplul Martina Hingis/Sania Mirza (Elveţia/India), cap de serie numărul 1, scor 6-2, 6-3.

Prezenţa în finală este recompensată cu un premiu total de 65.930 de dolari şi cu 585 de puncte WTA.

Begu şi Niculescu participă săptămâna viitoare la turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing, unde le vor avea ca adversare în primul tur pe sportivele cehe Andrea Hlavackova şi Lucie Hradecka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici