Mourinho: În primele etape s-au petrecut lucruri despre care nu vreau să vorbesc

Antrenorul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a apreciat, sâmbătă, că diferenţa de 15 puncte faţă de FC Barcelona, liderul campionatului Spaniei, este cauzată de ''lucruri care s-au întâmplat în primele etape'' şi despre care nu vrea să vorbească.

487 afișări
Imaginea articolului Mourinho: În primele etape s-au petrecut lucruri despre care nu vreau să vorbesc

Mourinho: În primele etape s-au petrecut lucruri despre care nu vreau să vorbesc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În primele etape s-au întâmplat lucruri despre care nu vreau să vorbesc. Apoi, când diferenţa este atât de mare, o echipă joacă fără presiune, iar cealaltă fără motivaţie", a declarat portughezul după meciul cu Osasuna Pamplona, scor 0-0, din etapa a XIX-a.

Pe de altă parte, Mourinho a salutat "atitudinea pozitivă" a echipei sale, în ciuda rezultatului de la Pamplona.

Real Madrid are cu 15 puncte mai puţin decât FC Barcelona, care joacă, duminică seară, cu Malaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici