Mutu a acceptat provocarea lui Anghelache şi şi-a turnat apă cu gheaţă pe cap - VIDEO

Atacantul echipei Petrolul, Adrian Mutu, a acceptat provocarea venită de la preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, şi a postat pe contul său de instagram un film în care apare pe stadionul "Ilie Oană" împreună cu doi angajaţi ai clubului care îi toarnă pe cap apă cu gheaţă.

278 afișări
Imaginea articolului Mutu a acceptat provocarea lui Anghelache şi şi-a turnat apă cu gheaţă pe cap - VIDEO

Mutu a acceptat provocarea lui Anghelache şi şi-a turnat apă cu gheaţă pe cap

Mutu a acceptat "leapşa" de la Anghelache după doar o oră şi jumătate şi a transmis mai departe provocarea către colegul său de echipă Pablo de Lucas, antrenorul secund al echipei naţionale Valeriu Răchită şi artiştii Cabron, Alex Velea, Antonia.

După ce a fost "botezat" de cei trei, Anghelache i-a provocat să-i urmeze exemplul pe jucătorul formaţiei Petrolul Ploieşti Adrian Mutu, pe antrenorul dinamovist Flavius Stoican şi pe preşedintele grupării Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe: "Am o provocare pentru Adi Mutu, Flavius Stoican şi Dinu Gheorghe, zis «Vamă». Luaţi-o înainte sau plătiţi suta de euro".

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake şi Cristiano Ronaldo. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici