Mutu: Prima parte a sezonului a fost bună pentru mine. Sper să revin în echipa naţională

Atacantul formaţiei Ajaccio, Adrian Mutu, a declarat că prima parte a sezonului a fost bună pentru el, subliniind că a avut nevoie la început de o perioadă în care să îşi recapete forma şi că acum este mai bine şi speră să revină în echipa naţională.

120 afișări
Imaginea articolului Mutu: Prima parte a sezonului a fost bună pentru mine. Sper să revin în echipa naţională

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aş spune că prima parte a sezonului a fost bună pentru mine, având în vedere faptul că am venit în Corsica după cinci luni de inactivitate. În primele două luni, am avut nevoie să îmi regăsesc forma fizică. În prezent sunt mult mai bine. Am fost mai bun din decembrie. Sper şi să revin în echipa naţională. Sunt fericit în Corsica şi vreau să ajut echipa să se menţină în primul eşalon", a spus Mutu, informează Le Parisien.

Întrebat dacă mai este de actualitate ceea ce a spus la sosirea la Ajaccio, că vrea să înscrie mai multe goluri decât suedezul de la Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, Mutu a răspuns: "Glumeam! Nu era decât o glumă. Dar văd că presa franceză a luat afirmaţia mea în serios. Repet, nu acesta este obiectivul meu. Ibra joacă pentru PSG şi eu pentru Ajaccio. Nu se poate face nicio comparaţie între cele două echipe. Calitatea este mult mai mare la Paris. Obiectivul meu, de acum până la finalul sezonului, este să reuşesc să înscriu mai mult de zece goluri".

Adrian Mutu a precizat că după părerea sa Ibrahimovici, prietenul său, va reuşi să ajungă la finalul sezonului la un bilanţ de peste 44 de goluri înscrise. "L-am cunoscut pe Zlatan Ibrahimovici la Juventus Torino, în sezonul 2005/2006. Am jucat împreună şi am rămas prieteni. Este un tip genial. Cred că va reuşi să înscrie peste 44 de goluri în acest sezon. Este în mare formă şi a marcat deja 18 goluri. Ştim că meciul cu PSG va fi dificil (n.r. - meciul Paris Saint-Germain - Ajaccio, de vineri seară). PSG este de departe favorită, dar avem şi noi şansa noastră", a mai spus el.

Mutu a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă i-ar fi plăcut să joace pentru echipa Paris Saint-Germain: "Da. Cum mi-ar fi plăcut să joc şi la Real Madrid sau la FC Barcelona. PSG nu este încă la nivelul acestor două echipe, dar după cum evoluează acest lucru se va întâmpla în câţiva ani".

Echipa Ajaccio întâlneşte, vineri seară, în deplasare, formaţia Paris Saint-Germain, în etapa a XX-a a campionatului Franţei. În clasamentul marcatorilor din Ligue 1, Zlatan Ibrahimovici este pe primul loc, cu 18 reuşite, în timp ce Adrian Mutu ocupă locul 33, cu 4 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici