Muzac: Sunt fericit că am intrat în poartă, nu sunt străin de această postură

Fotbalistul echipei Universitatea Cluj, Apostol Muzac, a declarat vineri seară, după victoria din meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, că este fericit de faptul că a apărat poarta formaţiei sale pentru câteva minute, precizând că nu este străin de această postură.

211 afișări
Imaginea articolului Muzac: Sunt fericit că am intrat în poartă, nu sunt străin de această postură

Muzac: Sunt fericit că am intrat în poartă, nu sunt străin de această postură

"Sunt fericit că am intrat în poartă şi pentru cele trei puncte câştigate. Îmi place foarte mult să stau în poartă, nu sunt străin de această postură. Vreau să ţinem pe această serie. Mai avem de jucat zece finale şi trebuie să obţinem cât mai multe puncte. Sunt fericit că sunt la «U», că sunt antrenat de Ganea, că fac parte din acest colectiv, că avem aceşti suporteri minunaţi, pentru mine Chiajna este un capitol încheiat", a spus Muzac la Digi Sport.

Formaţia Universitatea Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I, în care oaspeţii au ratat un penalti pe final.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Buleică, în minutul 75.

În minutul 87, de la Universitatea Cluj a fost eliminat portarul Boşneag, iar oaspeţilor li s-a acordat un penalti. Deoarece gazdele aveau deja toate schimbările făcute, în poartă a intrat Muzac. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Ispir, însă acesta a trimis mingea în bară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici