Naomi Osaka nu va participa la Wimbledon

  • Naomi Osaka, numărul 2 mondial în clasamentul circuitului de tenis profesionist, era înscrisă la tragerea la sorţi pentru Wimbledon din acest an.
  • În ultimul moment, nipona a decis să se retragă pentru a petrece mai mult timp cu prietenii şi cu familia.
  • Osaka a părăsit Roland Garros de bună voie, pe motiv că nu doreşte să fie o problemă, nedorind să participe la conferinţele de presă.
180 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka nu va participa la Wimbledon

Naomi Osaka a trecut peste supărare şi vine la Wimbledon

ACTUALIZARE. Naomi Osaka a anunţat că nu va participa la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon. Dar va fi prezentă la JO de la Tokyo. Anunţul vine la 4 ore de la anunţul lui Rafael Nadal, care a transmis că nu va merge nici la Londra, nici la Tokyo.

////////////////////////////////////////////

Osaka a sugerat că va lua o pauză, atunci când s-a retras de la Roland Garros, în turul doi, susţinând că se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

Sally Bolton, directorul executiv de la Wimbledon, a dezvăluit că, în acest moment, All England Club se aşteaptă ca Osaka să concureze la turneul, care începe pe 28 iunie.

Bolton a spus: "Am contactat echipa ei, nu am vorbit cu Naomi însăşi. În acest moment este înscrisă în turneu şi nu am primit vreo informare că nu va concura."

Directorul turneului, Jamie Baker, a adăugat: "Am avut o discuţie cu echipa ei. Este absolut clar că suntem aici, suntem deschişi pentru orice discuţie, atunci când vor dori să aibă această discuţie. Sperăm că este de la sine înţeles că ne dorim să avem cei mai buni jucători concurând aici, indiferent de situaţie.”

„Tratăm fiecare jucător cu o grijă extraordinară. Acesta este unul dintre principalele obiective pentru mine şi e rolul meu să fac asta. Am construit aceste relaţii, astfel că există un dialog constant şi continuu şi vom continua să ne comportăm în acest fel. ", a mai spus Jamie Baker.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici