Narcisa Lecuşanu spune că se retrage din activitatea sportivă

Jucătoarea Narcisa Lecuşanu, în vârstă 33 de ani, a declarat, sâmbătă, pentru Sport.ro, după finala Ligii Campionilor pierdută de echipa sa, Oltchim Râmnicu Vâlcea, că se va retrage din activitatea sportivă.

113 afișări
Imaginea articolului Narcisa Lecuşanu spune că se retrage din activitatea sportivă

Narcisa Lecuşanu spune că se retrage din activitatea sportivă (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Regretăm că nu am reuşit un rezultat pozitiv aici acasă, dar Viborg este o echipă foarte bună, foarte puternică. Au fost mai bune şi în seara asta. Eu am ajuns la o vârstă şi e momentul să mă retrag. Mă bucur că s-a creat această echipă la Oltchim, un club profesionist, din păcate este singurul din România. Eu însă m-am resemnat într-un fel sau altul. Mă bucur că am realizat lucruri mari la Oltchim şi sper să meargă înainte această echipă frumoasă", a spus Lecuşanu la Sport.ro.

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a ratat câştigarea Ligii Campionilor, după ce a pierdut şi meciul retur al finalei cu Viborg, scor 31-32 (15-16), desfăşurat la Bucureşti, danezele impunându-se şi în tur, scor 28-21.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici