Naţionala de fotbal a Italiei, serie de 35 de meciuri consecutive fără înfrângere

  • După 1-1 cu Bulgaria, Italia a dus la 35 seria de invincibilitate începută în 2018.
  • Italia conduce Grupa C cu 10 puncte, iar duminică are meci în Elveţia.
  • În grupele de la Euro 2020, Italia a învins Elveţia cu 3-0.
300 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal a Italiei, serie de 35 de meciuri consecutive fără înfrângere

Mancini şi Vialli, antrenorii Italiei

Naţionala lui Roberto Mancini a apărut pe teren joi seară, la Florenţa, pentru prima oară de la câştigarea titlului european, în această vară.

Trupa lui Roberto Mancini a remizat pe teren propriu cu Bulgaria, scor 1-1 (gol Enrico Chiesa), în calificările pentru Cupa Mondială de peste un an şi jumătate, din Qatar.

A fost al 35-lea rezultat pozitiv consecutiv (fără înfrângere) pentru Italia. Performanţă atinsă înainte doar de Spania (2007-2009) şi de Brazilia (1993-1996).
Seria de invincibilitate a Italiei a început pe 10 octombrie 2018, la 1-1 în amicalul cu Ucraina.

În clasamentul Grupei C, Italia este prima, cu 10 puncte în 4 meciuri, urmată de Elveţia (6p, două meciuri), Irlanda de Nord (4p, 3m), Bulgaria (2p, 4m) şi de Lituanua (op, 3m).

Tot în grupa Italiei, joi seară a avut loc jocul Lituania - Irlanda de Nord 1-4, golul gazdelor fiind marcat de Rolandas Baravykas, legitimat la UTA Arad.
În următoarea etapă, duminică seară, Italia înfruntă Elveţia, la Basel. Squadra Azzurra a învins Elveţia la Euro 2020 cu 3-0 în faza grupelor, partidă disputată la Roma.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici