Naţionala de handbal feminin under 18 a României a câştigat titlul mondial - FOTO

Echipa naţională de handbal feminin under 18 a României a câştigat, duminică, titlul mondial, impunându-se în finala cu Germania, scor 32-21 (15-7), la competiţia desfăşurată în Macedonia.

1847 afișări
Imaginea articolului Naţionala de handbal feminin under 18 a României a câştigat titlul mondial - FOTO

Naţionala de handbal feminin under 18 a României a câştigat titlul mondial (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

În finala de la Ohrid, pentru România au marcat Bianca Maria Bazaliu - 10, Lorena Ostase - 5, Cristina Laslo - 5, Daniela Corban - 3, Alexandra Caraşol - 2, Alina Ilie - 2, Iulia Maria Andrei - 2, Dana Abed-Kader - 2 şi Sonia Vasiliu - 1.

Pentru Germania au marcat Emily Bolk - 5, Katrin Pichlmeier - 3, Nele Reimer - 3, Gordana Mitrovici - 2, Annika Ingenpa - 2, Alina Grijseels - 2, Aylin Bok - 1, Lisa Friedberger - 1, Josephine Korner - 1, Elisa Burkholder - 1.

Sportivele române au început Campionatul Mondial din Macedonia în grupa C, alături de Danemarca, Germania, Argentina, Macedonia şi Uzbekistan. România s-a clasat a doua în această grupă, în care de asemenea a învins Germania, scor 27-25, şi a acces în optimi, fază în care a trecut de Croaţia, scor 28-22. În sferturile de finală, handbalistele din România au învins Olanda, scor 36-22, iar în semifinale s-au impus în faţa Muntenegrului, scor 28-25.

La ediţia din 2012, medalia de aur a fost câştigată de Danemarca, urmată pe podium de Rusia şi Norvegia. Echipa României s-a clasat atunci pe locul patru, după ce a pierdut finala mică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici