Nicklas Bendtner a fost arestat după ce a condus în stare de ebrietate

Fotbalistul danez Nicklas Bendtner a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a condus în stare de ebrietate prin centrul oraşului Copenhaga, informează presa italiană.

180 afișări
Imaginea articolului Nicklas Bendtner a fost arestat după ce a condus în stare de ebrietate

Nicklas Bendtner (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bendtner, împrumutat de Arsenal la Juventus, se află în Danemarca, unde se recuperează după o accidentare. Într-o postare pe Twitter, Bendtner a cerut scuze fanilor şi prietenilor pentru că a condus în stare de ebrietate.

"Dragi prieteni, am fost arestat pentru că am condus în stare de ebrietate. Cer scuze fanilor şi prietenilor pentru că am condus după ce am consumat alcool. Nu este bine să bei şi să conduci. Îmi asum întreaga responsabilitate", a postat Bendtner pe Twitter.

Impresarul lui, Jesper Lynghus, a precizat pentru presa locală: "El a fost fost condus la secţie în jurul orei 2.00, după ce a condus pe contrasens în centrul oraşului. Se pare că avea o alcoolemie superioară limitei legale. I-am spus să-şi facă bagajele şi îl trimit în Italia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici