Nicolae Dică: Îmi asum vina, am încercat să jucăm un fotbal ofensiv şi poate am greşit

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, se consideră principalul vinovat pentru înfrângerea drastică suferită în meciul retur cu Lazio, scor 5-1, eşec în urma căruia vicecampioana României şi-a încheiat parcursul european.

103 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică: Îmi asum vina, am încercat să jucăm un fotbal ofensiv şi poate am greşit

Nicolae Dică: Îmi asum vina, am încercat să jucăm un fotbal ofensiv şi poate am greşit

"Dacă am pierdut 5-1, este greşeala mea, pentru că nu am reuşit să-i fac pe jucători să înţeleagă ce le-am cerut. Îmi asum vina, am încercat să jucăm un fotbal ofensiv şi poate am greşit, dar am încercat. Aceasta este filozofia mea", a spus Dică, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 37 de ani a explicat şi de ce l-a schimbat la pauză pe mijlocaşul Dragoş Nedelcu, în locul căruia l-a introdus pe Lucian Filip: "Am considerat că nu a avut o evoluţie bună în primele 45 de minute".

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi, pe Stadio Olimpico, scor 5-1, de echipa Lazio, în cea de-a doua manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa, şi a ratat calificarea în optimile competiţiei. În tur, echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus, pe Arena Naţională, scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici