Nicolae Dică pleacă în vacanţă în Republica Dominicană

Fotbalistul echipei Viitorul Constanţa, Nicolae Dică, va pleca, alături de soţia sa Corina, într-o vacanţă de zece zile în Republica Dominicană.

262 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică pleacă în vacanţă în Republica Dominicană

Nicolae Dică pleacă în vacanţă în Republica Dominicană

"Sărbătorile le-am făcut în familie, acasă şi la restaurant. Dar mâine plec în Republica Dominicană cu familia. Am ales să mergem la căldură şi să scăpăm de frigul din ţară. N-am mai fost până acum acolo dar ştiu că este soare, e cald şi e frumos. Mai ştiu că soţia lui Mutu este de acolo... Am văzut la televizor reportaje şi mi-au plăcut. Iar insula unde voi merge mi-a fost recomandată şi de mai mulţi prieteni, care mi-au spus că este foarte frumos acolo. Vom mânca multe fructe de mare, dar nu e o problemă.... mă adaptez", a declarat Dică.

Nicolae Dică a avut un an 2012 foarte bun, în care şi-a realizat obiectivele pe plan profesional, însă are şi un regret atunci când se gândeşte la echipa naţională: "E foarte greu pentru mine să mai ajung la echipa naţională. Se vede clar că s-a început reconstrucţia şi acum sunt aduşi jucători tineri, foarte buni. Îmi doresc să ajungă România la Mondiale pentru că şanse sunt. Trebuie să prindem un meci foarte bun cu Ungaria principala contracandidată la locul II. Iar jucătorii tineri şi foarte valoroşi care sunt chemaţi acum au puterea să facă meciuri bune".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici