Nicoliţă, după semnarea contractului cu AS Saint-Etienne: Sunt foarte mulţumit că am ajuns aici

Mijlocaşul echipei Steaua, Bănel Nicoliţă, a semnat, miercuri, un contract pe trei ani cu gruparea AS Saint-Etienne, el declarând că este extrem de mulţumit că a ajuns la această formaţie, a anunţat, pe site-ul oficial, gruparea franceză.

438 afișări
Imaginea articolului Nicoliţă, după semnarea contractului cu AS Saint-Etienne: Sunt foarte mulţumit că am ajuns aici

Bănel Nicoliţă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Este un transfer de talie internaţională. După ce a trecut de vizita medicală, internaţionalul român şi căpitan al echipei Steaua, Bănel Nicoliţă (26 de ani), a semnat un contract pe trei ani cu gruparea AS Saint-Etienne", scrie site-ul citat, care prezintă imagini cu jucătorul român alături de unul dintre preşedinţii clubului, Roland Romeyer.

Potrivit sursei citate, antrenorul Christophe Galtier a declarat că Nicoliţă va contribui la echipă cu experienţa sa la nivel internaţional atât la echipa naţională, cât şi în cupele europene. "Este un jucător foarte interesant pe care îl urmărim de aproximativ două luni", a precizat Galtier.

La rândul său, Nicoliţă a declarat: "Sunt foarte mulţumit că am ajuns la Saint-Etienne. Este un club ambiţios, care are o poziţie bună în clasament. Toţi cei cu care am discutat mi-au vorbit de bine echipa şi suporterii. Ştiu că există un public minunat aici. Sper ca împreună să obţinem cele mai bune rezultate şi să atingem obiectivele propuse".

Bănel Nicoliţă, care a plecat din cantonamentul echipei naţionale a României, pentru a efectua vizita medicală la AS Saint-Etienne, evolua la Steaua din 2005, el având două titluri de campion cu gruparea stelistă. După semnarea contractului, Nicoliţă s-a alăturat din nou echipei naţionale, în Luxemburg, în vederea meciului de vineri, din preliminariile Euro-2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici