Niculae: Tembo nu mai are ce căuta la Astra

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a anunţat, duminică, după meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-2, în Liga I, că jucătorul zambian Fwayo Tembo nu mai are ce căuta la echipă şi poate pleca liber de contract, informează www.prosport.ro.

384 afișări
Imaginea articolului Niculae: Tembo nu mai are ce căuta la Astra

Fwayo Tembo (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"N-avem nevoie de floricelele lui Tembo. Acest jucător nu mai are ce căuta aici. Prefer să joc cu juniorii decât cu jucători ca el. E incredibil ce a putut face. Astfel de jucători sunt la Astra. A fost şi greşeala lui Isăilă că nu l-a scos din teren. Începând din această seară, Tembo poate merge la orice echipă. Poate pleca liber de contract. El nu e un jucător de echipă, vrea să dribleze. El nu va mai juca la Astra. Are probleme grave de caracter. Sunt lucruri simple pe care el le poate face şi nu le face. Pe Budescu nu l-a dat nimeni afară. El ne-a dezamăgit, dar avut şi o problemă la picior", a declarat Ioan Niculae la Digi Sport.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a giurgiuvenilor în actualul sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici