Nivaldo, portarul echipei Chapecoense, se retrage din activitate după tragedia din Columbia

Portarul brazilian Nivaldo, în vârstă de 42 de ani, component al echipei Chapecoense, a anunţat că se va retrage din fotbal după accidentul aviatic în care şi-au pierdut viaţa majoritatea colegilor şi oficialilor echipei, conform Globe Esporte.

3871 afișări
Imaginea articolului Nivaldo, portarul echipei Chapecoense, se retrage din activitate după tragedia din Columbia

Nivaldo, portarul echipei Chapecoense, se retrage din activitate după tragedia din Columbia

Deşi iniţial trebuia să călătorească împreună cu echipa spre Columbia, staff-ul echipei Chapecoense a decis ca el să rămână în Brazilia. Portarul care evoluează la Chapecoense încă de acum nouă ani trebuia să joace meciul său cu numărul 300, pe teren propriu, în ultima partidă cu Atletico Mineiro. Imediat după tragedia în care şi-au pierdut viaţa 19 dintre colegii săi, Nivaldo şi-a anunţat retragerea din activitate.

"Trebuia să călătoresc şi eu cu echipa, dar, în final, am rămas acasă. Toate se întâmplă cu un motiv în viaţă. N-am mers nici la meciul cu Palmeiras deoarece trebuia să joc meciul cu numărul 300 şi să mă retrag în faţa propriilor fani. A intervenit o schimbare în timpul călătoriei, iar echipa a mers direct spre Medelin, iar antrenorul a decis ca eu să rămân în Brazilia", a spus Nivaldo în GloboEsporte.

Nivaldo, cotat de către site-ul transfermarkt la 250.000 de euro, joacă la Chapecoense din 2007, când a sosit liber de contract de la Bento Goncalves.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici