Novak Djokovici nu va participa la turneul de la Madrid

Tenismanul sârb Novak Djokovici, liderul clasamentului ATP, a anunţat, luni, că nu va participa la turneul de categoria Masters 1.000 de la Madrid, organizat de omul de afaceri Ion Ţiriac, informează Marca.

297 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici nu va participa la turneul de la Madrid

Novak Djokovici nu va participa la turneul de la Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Djokovici, care a câştigat primele trei turnee din categoria Masters 1000 din acest sezon (Indian Wells, Miami şi Monte Carlo), va reveni în competiţii cu ocazia întrecerii de la Roma (10-17 mai), care este de acelaşi nivel.

Liderul ierarhiei ATP nu avea niciun punct de apărat la Madrid, deoarece anul trecut nu a participat din cauza unei accidentări.

Turneul de la Madrid este unul la care principalii jucători sunt obligaţi să participe dacă nu sunt accidentaţi, dar Djokovici îndeplineşte două condiţii fixate de ATP pentru a putea renunţa la astfel de întreceri. Sârbul a disputat mai mult de 600 de meciuri în cariera profesionistă şi are peste 12 ani în circuitul ATP.

Turneul masculin de la Madrid va debuta sâmbătă, iar favoritul principal va fi elveţianul Roger Federer, locul 2 ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici