OLANDA - ROMÂNIA - Becali: România va învinge Olanda dacă Piţurcă va folosi echipa Stelei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că reprezentativa României o va învinge pe cea a Olandei dacă selecţionerul Victor Piţurcă va folosi jucătorii convocaţi de la formaţia "roş-albastră".

786 afișări
Imaginea articolului OLANDA - ROMÂNIA - Becali: România va învinge Olanda dacă Piţurcă va folosi echipa Stelei

Gigi Becal (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Gigi Becali a mai spus nu se va prezenta la termenul de marţi al recursului făcut de procurorii DNA în cazul achitării lui din dosarul privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării, deoarece va merge la Amsterdam pentru a urmări meciul Olanda - România.

"Mă duc în Olanda pentru că joacă sigur cu Chipciu şi posibil şi cu Popa şi Tănase. Dacă joacă cu echipa Stelei, şi va juca pentru că nu are ce face, noi o să batem Olanda. Crezi că dacă nu simţeam că batem Olanda, mă duceam? Eu nu merg când mă simt învins", a spus Becali.

Gigi Becali consideră că România nu a învins Ungaria deoarece Piţurcă nu l-a introdus pe teren mai repede pe Alexandru Chipciu, marcatorul celui de-al doilea gol. "Credeam că îi batem în orice situaţie. Pe unguri îi bat şi Rapid şi Dinamo. România nu a bătut pe Ungaria, pentru că Dumnezeu a văzut nedreptatea făcută că nu l-a băgat pe Chipciu", a subliniat Becali.

Instanţa supremă a amânat, luni, pentru 22 aprilie judecarea contestaţiei DNA în dosarul "Valiza", în care Gigi Becali şi ceilalţi inculpaţi au fost achitaţi pentru dare de mită, acuzaţie adusă după ce în 2008 ar fi încercat să premieze jucătorii Universităţii Cluj în partida cu CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici