Olivier Giroud a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile la naţionala de fotbal a Franţei

Atacantul Olivier Giroud a marcat al 52-lea gol al în 117 selecţii pentru echipa naţională de fotbal a Franţei. Francezul a marcat împotriva reprezentativei Poloniei, deschizând scorul în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

478 afișări
Imaginea articolului Olivier Giroud a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile la naţionala de fotbal a Franţei

Olivier Giroud, Facebook

El a devenit astfel cel mai bun marcator din istoria Les Bleus, depăşindu-l pe legendarul Thierry Henry.

O pasă excelentă a lui Mbappé l-a lansat pe Giroud în marginea careului, la limita ofsaidului. Giroud a preluat, a controlat mingea, a pătruns puţin în suprafaţa de pedeapsă şi a trimis prin stânga lui Szczesny, în plasa laterală.

Franţa conducea Polonia la momentul marcării golului cu 1-0, scor înregistrat şi la pauză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici