Pato (AC Milan) va juca la echipa braziliană Corinthians

Atacantul echipei AC Milan, Alexandre Pato, a ajuns la un acord cu gruparea Corinthians, pentru patru sezoane şi 15 milioane de euro, a anunţat, joi, clubul brazilian pe site-ul oficial.

193 afișări
Imaginea articolului Pato (AC Milan) va juca la echipa braziliană Corinthians

Alexandre Pato (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În următoarele zile, Pato, care va purta numărul 7, va efectua testele medicale şi va semna pe patru ani", se arată în comunicatul clubului.

Pato, 23 de ani, accidentat adeseori în ultimele trei sezoane la AC Milan, nu a jucat decât şapte partide în acest an (patru în campionatul Italiei şi trei în Liga Campionilor). În sezonul trecut, el a jucat 11 meciuri în Serie A şi cinci în Liga Campionilor.

Atacantul brazilian a venit la AC Milan în 2007, de la echipa Internacional Porto Alegre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici