Petre Grigoraş: Am fost părtaş la o mare umilinţă

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat vineri seară, la finalul partidei pierdute în deplasare, cu scorul de 0-3 (-2), în faţa formaţiei CSMS Iaşi, că a fost părtaş la o mare umilinţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

127 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Am fost părtaş la o mare umilinţă

Petre Grigoraş: Am fost părtaş la o mare umilinţă (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Am fost părtaş la o mare umilinţă! Nu m-am aşteptat să jucăm în halul acesta. Iaşul ne bătea şi în 7 jucători de câmp! Nu-mi explic atitudinea arătată pe teren. Mulţi dintre cei care au intrat pe teren poate nu meritau să îmbrace tricoul de joc! Am fost penibili! Nu ne-a mers absolut nimic. Parcă am uitat fotbalul de la o zi la alta. Au mai fost meciuri pierdute, dar măcar aveam satisfacţia că am jucat fotbal. Le cer scuze public gorjenilor care au avut răbdare să se uite la meci“, a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul formaţiei gorjene a mai precizat că îşi simte postul pus în pericol: "Sunt supărat pe mine în primul rând şi pe urmă pe jucători. Şi dacă ne lipseau 7-8 titulari şi tot nu puteam juca înhalul acesta. Pe Răduţ nici nu l-am văzut pe teren! A jucat Răduţ?! Îmi simt postul pus în pericol! Numărul de puncte acumulate este incomparabil mai mic decât ne-am dorit. Supărarea este foarte mare pentru evoluţia noastră. Trebuiesă ieşim cât mai repede din această stare deplorabilă. Urmează meciul din Cupa României, cu Universitatea Cluj, şi trebuie să ne revenim".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici