Piţurcă îi vrea la Al Ittihad pe Bogdan Stancu şi Dragoş Grigore

Antrenorul echipei Al-Ittihad, Victor Piţurcă, a declarat, joi, că doreşte să-i transfere la gruparea din Arabia Saudită pe componenţii primei reprezentative, atacantul Bogdan Stancu (Genclerbirligi) şi fundaşul Dragoş Grigore (Toulouse), informează www.dolce-sport.ro.

85 afișări
Imaginea articolului Piţurcă îi vrea la Al Ittihad pe Bogdan Stancu şi Dragoş Grigore

Piţurcă îi vrea la Al Ittihad pe Bogdan Stancu şi Dragoş Grigore (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Dragoş Grigore este disponibil în momentul ăsta. Poate fi împrumutat până în vară, fără bani, doar cu salariul lui şi apoi cu opţiune de cumpărare. E de gândit pentru mine. Am scos un jucător străin din lot. Trebuie să-şi rezilieze contractul. Avem disponibile trei locuri acum. Szukala şi Sânmărtean au fost luaţi deja. În vară vom vedea. Mai avem nevoie de un jucător de atac. Acum avem un brazilian foarte bun, dar e doar împrumutat. Eu sper să vină Bogdan Stancu. Ar fi şanse şi de acum dacă se va elibera un loc. Am vorbit cu jucătorul, normal, şi el e de acord", a spus Victor Piţurcă, citat de dolce-sport.ro.

Steliştii Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala au semnat în ultima săptămână contracte de joc cu Al Ittihad, grupare pregătită de Victor Piţurcă. Înţelegerile sunt valabile din vară, dar fostul selecţioner speră că convingă conducerea FC Steaua să le permită celor doi să joace din această iarnă în Arabia Saudită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici