Platini va anunţa dacă va candida la preşedinţia FIFA după Cupa Mondială

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a repetat, vineri, că va anunţa dacă va candida la şefia FIFA după Cupa Mondială din Brazilia, chiar dacă un prim candidat, francezul Jerome Champagne, şi-a lansat candidatura.

54 afișări
Imaginea articolului Platini va anunţa dacă va candida la preşedinţia FIFA după Cupa Mondială

Michel Platini (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Nu schimb nimic din ce am anunţat şi doresc succes tuturor celor care se vor prezenta la alegerile pentru şefia FIFA. Am treabă multă la UEFA, avem multe de făcut şi sunt foarte ocupat. Şi menţin ce am spus de mult timp: dacă voi candida, voi anunţa la Cupa Mondială sau după Cupa Mondială, deci mai degrabă după Cupa Mondială", a declarat Platini, după Comitetul Executiv al UEFA.

Michel Platini a precizat că nu a citit şi nici nu a ascultat anunţul candidaturii lui Jerome Champagne, fost adjunct al secretarului general şi fost director de relaţii internaţionale la FIFA.

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, 77 de ani, a lăsat să se înţeleagă că va anunţa dacă va candida la un nou mandat înainte de congresul FIFA, din 10-11 iunie, de la Sao Paulo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici