Poli Iaşi - CFR Cluj 2-1, în etapa a 14-a a Ligii 1

CFR Cluj a ratat şansa să se desprindă în fruntea Ligii 1, după ce Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa au pierdut puncte în această etapă a 14-a. Ardelenii au pierdut deplasarea cu Poli Iaşi, cu 1-2.

222 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi - CFR Cluj 2-1, în etapa a 14-a a Ligii 1

Poli Iaşi - CFR Cluj 2-1, în etapa a 14-a a Ligii 1

Elevii lui Dan Petrescu au început foarte bine meciul de la Botoşani şi au deschis scorul încă din minutul 10. Atacantul Mario Rondon a reluat cu capul o centrare din flacul drept, balonul a lovit bara şi a ricoşat la Valentin Costache, care a trimis în poartă din interiorul careului mic. CFR a făcut ulterior pasul înapoi, iar asta s-a simţit. Cu câteva secvenţe înaintea finalului primei reprize, minutul 45, argentinianul Juan Pablo Passaglia l-a învins pe Giedrius Arlauskis cu un şut de la distanţă, astfel că la cabine s-a intrat cu 1-1.

În partea a doua, jocul a fost destul de echilibrat, dar moldovenii au înscris la primul şut pe poartă din actul secund. Adrian Gallego a şutat dintr-un unghi dificil, pe jos, iar portarul CFR-ului a scăpat balonul pe sub el şi s-a făcut 2-1. CFR a încercat să revină pe final, dar posesia nu s-a concretizat în ocazii mari de gol.

În urma acestui succes, Poli Iaşi urcă pe locul 6, 21 de puncte, ultimul care asigură la finalul sezonului regulat prezenţa în play-off. CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, 27 de puncte, cu două mai mult decât Viitorul Constanţa şi cu trei peste Universitatea Craiova.

Echipele de start:
Poli Iaşi: Târnovanu – Cabral, Mihalache, Diallo, N. Bădic – Passaglia, Loshaj – Popadiuc, Breeveld, Horşia – A. Cristea
CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Paşcanu, Camora – L. Aurelio, Hoban, A. Păun – Costache, Rondon, Pereira

 

Taguri:
poli iaşi,
cfr,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici