Poliţiştii au reţinut alţi 30 de suporteri timişoreni şi croaţi care s-au bătut

Poliţiştii din Timişoara au reţinut, joi seară, alţi 30 de suporteri timişoreni şi croaţi care s-au bătut în centrul municipiului, peste opt sute de forţe de ordine fiind mobilizate pe străzi pentru evitarea altor conflicte.

73 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au reţinut alţi 30 de suporteri timişoreni şi croaţi care s-au bătut

Poliţiştii au reţinut alţi 30 de suporteri timişoreni şi croaţi care s-au bătut (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Andrei Emil, a declarat, joi seară, corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au mai reţinut 30 de suporteri români şi croaţi care s-au bătut în centrul Timişoarei cu sticle şi bâte, aceştia fiind duşi la Secţia nr. 4 pentru audieri.

"Am intervenit în zona Pieţei Unirii, unde au izbucnit două scandaluri şi am reţinut 14 suporteri români şi 16 suporteri croaţi care au intrat în conflict, aceştia fiind transportaţi la Secţia 4 pentru audieri. Din primele relatări ale colegilor, se pare că niciunul nu a fost rănit ca să necesite spitalizare, dar unii dintre ei au contuzii la mâini sau la cap", a spus Andrei Emil.

Potrivit sursei citate, imediat după aplanarea primelor două conflicte, la care au intervenit şi jandarmii, a izbucnit un al treilea conflict tot în zona Pieţei Unirii. Suporterii s-au împrăştiat pe străzi la prima intervenţie a forţelor de ordine. Când s-au reîntâlnit, a început un al treilea scandal, dar la care poliţiştii au intervenit din timp.

La ora transmiterii acestei ştiri, pe străzi sunt peste 800 de poliţişti de ordine, agenţi de circulaţie rutieră, jandarmi şi poliţişti comunitari care încearcă să aplaneze eventuale scandaluri, dar mai ales vandalizări.

Iniţial, şase suporteri ai echipei Dinamo Zagreb au fost reţinuţi, tot joi seară, la Timişoara, unde au venit pentru a asista la meciul cu FC Timişoara, după ce s-au bătut cu suporterii echipei bănăţene, în centrul oraşului.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Mobile Timişoara, Daniela Stanciu, declarat, joi seară, corespondentului MEDIAFAX, că şase suporteri ai echipei Zagreb Dinamo au fost reţinuţi după ce s-au bătut cu suporterii FC Timişoara în centrul oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici