Ponta spune că a fost în tribună la Ajax-Steaua: Am luat goluri ca la şcoală

Premierul Victor Ponta a dezvăluit că a urmărit partida de fotbal de săptămâna trecută dintre Ajax Amsterdam şi Steaua Bucureşti chiar din tribună, dar că nu a dorit să stea în sectorul oficial, şi a apreciat că echipa olandeză nu i s-a părut invincibilă, dar Steaua a primit goluri "ca la şcoală".

169 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că a fost în tribună la Ajax-Steaua: Am luat goluri ca la şcoală

Ponta spune că a fost în tribună la Ajax-Steaua: Am luat goluri ca la şcoală

Premierul a mers, joi, în Olanda după ce, în aceeaşi zi, s-a aflat în Germania, la un târg de produse agricole.

"Intenţionat nu am fost la tribuna oficială, am fost într-o tribună normală. Ajax a fost o echipă disciplinată, dar nu extraordinară, de neînvins. Steaua a luat însă goluri ca la şcoală", a spus Ponta, luni seara, la Dolce Sport.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă în 14 februarie, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, iar retursul se dispută joi, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici