Portarul Pap va semna un contract cu gruparea olandeză RKC Waalwijk

Portarul selecţionatei Under 19 a României, Eduard Pap, va semna zilele următoare un contract cu gruparea RKC Waalwijk din prima ligă olandeză.

232 afișări
Imaginea articolului Portarul Pap va semna un contract cu gruparea olandeză RKC Waalwijk

Portarul Pap va semna un contract cu gruparea olandeză RKC Waalwijk (Imagine: Arhiva Mediafax foto/AFP)

Jucătorul pregătit de antrenorul Ilie Botezatu la Şcoala de fotbal "Marcel Băban" de la Jimbolia s-a aflat în atenţia mai multor echipe din România printre care şi Steaua.

Tehnicianul Ilie Botezatu, care va prelua o grupă de juniori la Şcoala de fotbal Marcel Răducanu din Germania, a declarat, miercuri, că transfeurul lui Eduard Pap în Olanda este un pas important în cariera acestuia.

"Drumul meu şi al lui Edi se vor despărţi, dar asta nu înseamnă că nu vom ţine legătura. Campionatul Olandei i se potriveşte foarte bine lui Edi. Oricum, este un pas uriaş pentru el", a spus Botezatu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici