Portughezul Pedro Proenca, cel mai bun arbitru din lume în 2012

Portughezul Pedro Proenca a fost desemnat arbitrul anului 2012, într-un clasament al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) dat publicităţii luni.

300 afișări
Imaginea articolului Portughezul Pedro Proenca, cel mai bun arbitru din lume în 2012

Portughezul Pedro Proenca, cel mai bun arbitru din lume în 2012 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Pedro Proenca a acumulat 174 de puncte, fiind urmat de turcul Cüneyt Çakır (73 puncte) şi de englezul Howard Webb (72 puncte).

Locul patru a revenit ungurului Viktor Kassai (50 puncte), iar pe cinci s-a clasat germanul Wolfgang Stark (40 puncte).

Ravshan Irmatov (Uzbekistan - 35 puncte) ocupă locul şase, urmat pe şapte de slovenul Damir Skomina (26 puncte), iar pe opt de columbianul Wilmar Roldán (20 puncte).

Locul 9 a revenit germanului Felix Brych (15 puncte), iar pe zece s-au clasat, la egalitate, Stéphane Lannoy (Franţa) şi Nicola Rizzoli (Italia), cu 13 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici