Porumboiu: Am văzut doi actori jalnici, Colţescu pe de-o parte şi Sânmărtean pe de alta

Adrian Porumboiu a criticat, sâmbătă seară, după înfrângerea înregistrată de FC Vaslui în meciul cu Steaua, scor 0-1, prestaţia centralului Sebastian Colţescu, dar şi evoluţia jucătorului echipei vasluiene, Lucian Sânmărtean, calificându-i pe cei doi drept "doi actori jalnici".

402 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Am văzut doi actori jalnici, Colţescu pe de-o parte şi Sânmărtean pe de alta

Adrian Porumboiu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"A fost un arbitraj «impecabil, strălucitor, fulminant»! Domnului Huzu i-am spus că, dacă aşa o să ţină steagul sus Colţescu în arbitrajul românesc, se vor prăbuşi toate steagurile. Am văzut doi actori jalnici, Colţescu pe de-o parte şi Sânmărtean pe de alta. Evoluţia lui Sânmărtean a fost «strălucitoare», se vede şi contribuţia lui la golul lor. A fost foarte dinamic şi combativ, fac referiri doar la evoluţia lui, nu la impresari. Colţescu este în limita lui. Asemenea arbitraje ţin de altă lume. Mă gândesc în sinea mea unde suntem. Am jucat în patru inşi şi aşa nu poţi bate Steaua, mai ales dacă are vânt din pupa", a spus Adrian Porumboiu la Digi Sport.

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi trei jucători.

Piovaccari a înscris unicul gol al partidei, în minutul 47, reluând mingea în plasă din cădere, după o centrare a lui Popa.

În minutul 34, de la FC Vaslui a fost eliminat Madson, după ce a primit al doilea cartonaş galben. De la vasluieni a fost eliminat şi Cerniauskas, în minutul 73, pentru o intervenţie la Piovaccari, iar în minutul 86 a primit cartonaşul roşu şi Sânmărtean, după ce l-a călcat pe genunchi pe acelaşi Piovaccari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici