Pregătiri pentru EURO. Reparaţii şi verificări la Arena Naţională. Când va fi redeschis stadionul de peste 230 de milioane de euro

  • Arena Naţională este cel mai scump stadion din România - 234 de milioane €
  • Arena Naţională are o capacitate de 55.634 de locuri
  • EURO 2020 e programat pentru perioada 11 iunie - 11 iulie
  • La EURO vor fi prezenţi fani în tribune la 25% din capacitatea stadioanelor
157 afișări
Imaginea articolului Pregătiri pentru EURO. Reparaţii şi verificări la Arena Naţională. Când va fi redeschis stadionul de peste 230 de milioane de euro

Pregătiri pentru EURO. Reparaţii şi verificări la Arena Naţională. Când va fi redeschis stadionul

Primăria Bucureşti a anunţat lista de modificări de care are nevoie Arena Naţională pentru a putea găzdui meciurile de la Campionatul European.
 
Pe Arena Naţională se fac lucrări de mentenanţa şi de verificarea a tuturor instalaţiilor termice, sanitare, de ventilaţie, de protecţie în caz de incendiu. Lucrări au loc şi la pregătirea spaţiilor care vor găzdui jurnaliştii, reprezentanţii cluburilor şi ai UEFA. Deja au fost instalate zeci de aparate de aer condiţionat şi a fost asigurată corespunzător ventilaţia tuturor spaţiilor, peste 10.000 de scaune din tribunele stadionului au fost schimbate, iar acum se lucrează la înlocuirea a peste 35.000 de plăcuţe de numerotare a locurilor. Iar până pe 26 aprilie va fi gata şi montarea noului gazon.
 
În jurul datei de 2 mai pe Arena Naţională vor putea fi găzduite din nou meciuri de fotbal, iar stadionul va fi predat celor de la UEFA pe 14 mai, a anunţat Primăria. La acest moment sunt 4 meciuri, 3 din grupe şi o optime de finală care se vor juca la Bucureşti. Primul va fi pe 13 iunie, între Austria şi Macedonia de Nord. Acesta va fi primul meci cu spectatori care se va juca la Bucureşti de la începutul pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici