Preşedinte Galatasaray: Dacă nu vin succesele, Hagi va pleca

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat că tehnicianul Gheorghe Hagi are responsabilitate deplină în ceea ce priveşte transferurile şi că, în cazul în care nu vor veni succesele, el nu va rămâne la echipă, la fel ca şi directorul sportiv Adnan Sezgin, informează presa turcă.

13 afișări
Imaginea articolului Preşedinte Galatasaray: Dacă nu vin succesele, Hagi va pleca

Preşedinte Galatasaray: Dacă nu vin succesele, Hagi va pleca (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adnan Sezgin îşi face sută la sută datoria. Nu face el transferurile. El merge la negocieri şi în ultima fază vine să ne prezinte situaţia, iar noi îl întrebăm încă o dată pe antrenor şi facem transferul. (...) Galatasaray nu mai are secţie de fotbal. Eu am cinci conducători, iar fiecare se ocupă de ceva. La fotbal, le-am dat toată responsabilitatea lui Sezgin şi Hagi. Hagi are autoritate deplină în ceea ce priveşte transferurile. Dacă nu vin succesele, Hagi nu rămâne, şi nici Sezgin. Dacă va obţine succese, Hagi va continua, dacă nu, va pleca", a spus Polat la postul Lig TV.

Adnan Polat a adăugat însă că în opinia sa Gheorghe Hagi va reuşi să facă o echipă performantă. "Echipa făcută de el în trecut a devenit campioană cu Gerets. În prezent există 100 de fotbalişti care ne-au fost propuşi de el şi de alte persoane. Hagi îi cunoaşte pe cei mai mulţi dintre ei, iar în cazul celor pe care nu îi ştie, se uită la DVD-uri cu ei", a explicat oficialul turc.

Potrivit cotidianului Milliyet, Gheorghe Hagi a declarat, pentru revista clubului Galatasaray, că adevărata sa echipă va fi văzută peste şase luni - un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici