Primul transfer al lui Guardiola la Bayern. 37 de milioane de euro pentru un mijlocaş

Mijlocaşul echipei Borussia Dortmund, Mario Gotze, va juca din sezonul viitorul la formaţia Bayern Munchen, a anunţat, marţi, site-ul oficial al clubului din Dortmund.

323 afișări
Imaginea articolului Primul transfer al lui Guardiola la Bayern. 37 de milioane de euro pentru un mijlocaş

Mario Gotze va juca din sezonul viitor la Bayern Munchen

Conform sursei citate, Bayern Munchen a decis să plătească clauza de reziliere a contractului lui Gotze cu Dortmund, în valoare de 37 de milioane de euro.

"Suntem dezamăgiţi de această pierdere, dar Gotze şi impresarii săi s-au comportat în conformitate cu contractul", a declarat Hans-Joachim Watzke, preşedintele Consiliului Director al grupării Borussia Dortmund.

Mario Gotze, în vârstă de 20 de ani, a evoluat până acum la Borussia Dortmund. El este primul transfer realizat de Bayern Munchen pentru sezonul viitor, atunci când pe banca tehnică se va afla spaniolul Josep Guardiola.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici