Prunea: S-a creat impresia că se fac eforturi ca Viitorul să fie salvată de la retrogradare

Preşedintele executiv al grupării CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că "s-a creat" impresia că echipa Viitorul Constanţa, adversara moldovenilor în etapa a XXVII-a, ar fi sprijinită pentru a scăpa de retrogradare.

152 afișări
Imaginea articolului Prunea: S-a creat impresia că se fac eforturi ca Viitorul să fie salvată de la retrogradare

Prunea: S-a creat impresia că se fac eforturi ca Viitorul să fie salvată de la retrogradare (Imagine: David Nika / MediafaxFoto)

"S-a creat o impresie că se fac toate eforturile pentru ca Viitorul Constanţa să fie salvată de la retrogradare şi că va fi împinsă de la spate. Sincer, nu ne interesează ce fac alţii. Toată stima pentru investiţia făcută de Gică (n.r. – Gheorghe Hagi) la Viitorul, dar şi noi investim la Iaşi! Normal este ca toţi să ne bucurăm de acelaşi tratament. Eu sper şi vreau să cred că partida de luni se va decide doar pe teren şi doar de către jucători", a spus Florin Prunea.

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, consideră meciul cu Viitorul Constanţa ca fiind unul de şase puncte, având în vedere că ambele formaţii sunt în luptă pentru evitarea retrogradării.

"Partida de luni este una cu o încărcătură mare, dat fiind că se întâlnesc două contracandidate la salvarea de la retrogradare. Pentru noi, meciul cu Viitorul este unul de şase puncte. Dacă vom câştiga luni, vom depăşi în clasament Viitorul. Suntem conştienţi că va fi un meci greu pentru că şi ei sunt într-o situaţie nu tocmai bună şi vor veni la Iaşi să câştige. Noi evoluăm în faţa propriilor suporteri, pe care îi aştept să vină în număr cât mai mare şi să ne bucurăm la final, alături de ei, aşa cum am făcut şi în partida cu Gloria Bistriţa. Suntem optimişti şi vrem toate cele trei puncte pentru liniştea noastră", a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai precizat că pentru partida de luni nu va putea conta pe doi jucători: "Pentru meciul cu Viitorul Constanţa, nu voi putea conta pe Marius Onforaş şi Alexandru Ţigănaşu, ambii suspendaţi. Ţigănaşu mai are ispăşit o etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit în partida cu Gloria Bistriţa, în timp ce Onofraş a luat al patrulea cartonaş galben în partida cu Steaua".

Conducerea CSMS Iaşi a decis să reducă preţul biletelor de intrare la acest meci. Un tichet la peluze sau tribune va costa 5 lei, intrarea generală. La Tribuna 0A şi la Tribuna 0B, un bilet va fi 10 lei, în timp ce un tichet la Tribuna 0 va costa 20 de lei.

"Am pus un preţ modic la bilete pentru a veni cât mai mulţi suporteri să ne susţină. Cred că a venit momentul ca fanii noştri să umple stadionul şi să ne poarte spre victorie. Sunt convins că vom lua toate cele trei puncte şi ne vom atinge obiectivul", a explicat Prunea.

Partida CSMS Iaşi-Viitorul Constanţa, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 20.30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici