PSG l-a transferat pe mijlocaşul Ugarte de la Sporting, pentru 60 de milioane de euro

Paris St Germain l-a transferat pe internaţionalul uruguayan Manuel Ugarte de la Sporting Lisabona pentru 60 de milioane de euro (65,32 milioane de dolari), mijlocaşul defensiv semnând un contract pe cinci ani, au anunţat vineri cele două cluburi.

62 afișări
Imaginea articolului PSG l-a transferat pe mijlocaşul Ugarte de la Sporting, pentru 60 de milioane de euro

PSG - Paris Saint-Germain, Facebook

Un fotbalist, considerat de specialişti „un copil minune”, care a debutat în prima echipă la vârsta de 15 ani pentru clubul CA Fenix din oraşul natal, Ugarte s-a mutat în Portugalia pentru a juca la Famalicao, înainte de a fi achiziţionat de Sporting.

Jucătorul de 22 de ani a fost convocat pentru Cupa Mondială din Qatar anul trecut şi are opt selecţii pentru Uruguay.

"Sunt foarte fericit să fac acest pas important în cariera mea la un club atât de mare", a declarat Ugarte. "Voi da tot ce am mai bun pentru Paris Saint-Germain".

Ugarte este al treilea nou recrut al PSG în acest sezon, după ce a semnat cu fundaşul central Milan Skriniar şi cu atacantul Marco Asensio, în urma unor transferuri gratuite de la Inter Milano, respectiv Real Madrid.

De asemenea, clubul l-a demis miercuri pe managerul Christophe Galtier şi l-a înlocuit cu fostul antrenor al Barcelonei şi Spaniei, Luis Enrique.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici