Rapid Bucureşti învinge U Cluj în deplasare, la scor de neprezentare

Universitatea Cluj – Rapid Bucureşti s-a încheiat duminică seara cu scorul 0-3 (0-1), într-un meci contând pentru etapa a 2-a a Superligii la fotbal masculin. Giuleştenii acumulează 4 puncte şi sunt momentan pe locul 4 în clasament.

599 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti învinge U Cluj în deplasare, la scor de neprezentare

Sursa foto: MediafaxFoto

Rapid a avut mai multe ocazii de poartă în prima repriză, chiar dacă şi gazdele au reuşit să ameninţe poarta lui Horaţiu Moldovan, mai ales prin execuţiile căpitanului Chipciu.

Dominarea giuleştenilor s-a concretizat în minutul 45, când Dugandzic a marcat cu noroc, mingea şutată de el din marginea careului fiind deviată în poarta lui Gorcea.

După un debut de repriză secundă dominat de oaspeţi, cu două ocazii mari în dreptul lui Funsho, clujenii şi-au marcat în proprie poartă, prin Vătăjelu, în minutul 62, scorul devenind 0-2.

Chipciu a şutat în bară, la 5 minute după gol, dar Rapid a închis tabela prin Papeau, care a profitat de o deviere norocoasă, pentru a stabili scorul final.

Cu remiza din prima etapă, cu Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj rămâne cu un singur punct şi e momentan pe locul 12 în clasament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici