Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul Petrolului. Cine este noul tehnician al echipei

Tehnicianul Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul echipei FC Petrolul, a anunţat, marţi, clubul prahovean pe pagina sa de Facebook.

813 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul Petrolului. Cine este noul tehnician al echipei

Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul Petrolului

Gheorghe Mulţescu anunţă că este noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu anunţă că este noul antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti, el semnând, marţi, un contract valabil până în vara anului 2016 cu gruparea prahoveană.

"M-am întâlnit cu domnul Capră şi ne-am înţeles repede. Contractul este semnat pe un an şi jumătate... adică până în vara anului 2016", a spus Mulţescu la postul Look TV.

El a adăugat că obiectivul impus de finanţatorul echipei Petrolul Ploieşti, Daniel Capră, este clasarea pe unul din primele două locuri ale clasamentului. "Obiectivul este clasarea pe unul din primele două locuri la finalul sezonului. Există şi clauze de reziliere unilaterală... În condiţiile în care jocul nu este în regulă, iar obiectivul în clasament este compromis, se poate rezilia. Apoi şi dacă sunt în afara obiectivului, de la locul trei în jos... Prima pentru câştigarea campionatului este 50.000 de euro. Iar pentru locul doi este de 40.000, pentru că s-ar putea ca locul doi să meargă în turul preliminar al Ligii Campionilor. Salariul lunar este undeva pe la 7-8.000 de euro", a menţionat Mulţescu.

Antrenorul a precizat că în cazul în care Petrolul încheie pe unul din primele două locuri, conducerea va adăuga la prima de obiectiv şi datoria de 50.000 de euro pe care trebuia să i-o achite la precendentul său mandat din 2012. "Sincer, m-a mirat într-un fel că m-au sunat cei de la Petrolul. Pentru că a fost un mic conflict atunci când am plecat de acolo ultima oară (n.r. - în 2012). Trebuiau să îmi mai dea 50.000 de euro. Aceşti 50.000 de euro sunt băgaţi în obiectiv. Adică prima pentru câştigarea campionatului este 50.000 de euro, iar la suma asta se adaugă acei 50.000", a explicat Mulţescu.

Mulţescu îl înlocuieşte pe Răzvan Lucescu, tehnician cu care conducerea FC Petrolul a întrerupt, marţi, colaborarea.

Lucescu a preluat conducerea tehnică a echipei ploieştene la 11 martie, după ce Cosmin Contra a plecat în Spania, la Getafe. Sub conducerea lui Răzvan Lucescu, Petrolul a terminat ediţia trecută a campionatului pe locul 3.

În acest sezon al Ligii I, Petrolul a obţinut patru victorii două egaluri şi o înfrângere, ocupând locul 4, cu 14 puncte. Ultimul meci al formaţiei cu Lucescu pe bancă a fost luni, când Petrolul a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu.

Echipa FC Petrolul a fost eliminată în play-off-ul Ligii Europe de Dinamo Zagreb, după 1-3 la Ploieşti şi 1-2 în Croaţia.

Răzvan Lucescu ar putea fi înlocuit la conducerea tehnică a prahovenilor de Gheorghe Mulţescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici