Răzvan Raţ şi-a prelungit până în 2017 contractul cu PAOK Salonic

Fundaşul Răzvan Raţ şi-a prelungit până în 2017 contractul cu gruparea PAOK Salonic, el declarând că nu a stat pe gânduri atunci când i s-a oferit prilejul de a semna o nouă înţelegere, informează site-ul oficial al clubului elen.

172 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ şi-a prelungit până în 2017 contractul cu PAOK Salonic

Răzvan Raţ şi-a prelungit până în 2017 contractul cu PAOK Salonic (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Cred că am petrecut şase luni foarte bune aici. A fost o oportunitate să îmi prelungesc contractul şi am acceptat fără să mă gândesc prea mult. Când am discutat despre prelungirea contractului meu am spus doar că accept şi asta a fost. Îmi doresc ce am spus atunci când am venit aici, vreau ca PAOK să fie una dintre cele mai bune echipe din Grecia, să câştige campionatul şi să ajungă cât mai departe în Europa. Acestea sunt obiectivele mele şi voi face tot ce voi putea pentru a le atinge", a spus Raţ pentru PAOK TV.

Răzvan Raţ nu exclude varianta unei noi prelungiri a contractului cu PAOK: "Dacă voi avea prestaţii bune cred că voi avea şansa să îmi prelungesc din nou contractul. Dar până atunci trebuie să muncesc, să demonstrez că sunt în formă şi totul va fi bine pentru echipă şi pentru mine".

Raţ nu a comentat rezultatele înregistrate de PAOK în ultima perioadă. "Pot fi multe motive pentru rezultatele proaste din ultimele luni, dar nu vreau să vorbesc despre acestea. Cred că nu eu trebuie să dau răspunsurile, sunt doar un jucător, mai experimentat decât alţii, dar nu eu ar trebui să dau răspunsurile. Sunt un jucător care încearcă să evolueze cât se poate de bine, uneori o face bine, alteori nu atât de bine, dar în viaţa unui fotbalist sunt perioade bune şi perioade mai puţin bune. Încerc să nu am perioade proaste", a afirmat el.

Răzvan Raţ este legitimat la PAOK Salonic din iunie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici