Reghecampf: Dacă aveţi aceste informaţii despre oferta celor de la Al Hilal, probabil că e adevărată

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat vineri seara, după finala Cupei României, pierdută în faţa formaţiei Astra, că dacă reprezentanţii mass-media au informaţii cu privire la oferta clubului Al Hilal pentru el, "probabil că este adevărată".

1567 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Dacă aveţi aceste informaţii despre oferta celor de la Al Hilal, probabil că e adevărată

Laurentiu Reghecampf (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Mâine (n.r. - sâmbătă) voi avea o discuţie cu patronul echipei. Dacă aveţi aceste informaţii, despre oferta celor de la Al Hilal, probabil că este adevărată. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le discutăm, pentru că eu cred că acest an va fi mult mai greu", a spus Reghecampf.

Tot vineri seară, soţia tehnicianului Stelei, Anamaria Prodan, a declarat că nu ştie dacă Laurenţiu Reghecampf va pleca la altă echipă. "Nu ştiu dacă pleacă Laurenţiu, vedem. Mai este o Supercupă de jucat. Noi ne dorim s-o câştigăm şi pe aia. Domnul Păunescu ştie cam tot. Nu pot să spun cine îl înlocuieşte pentru că nu a plecat deocadamtă. În România s-a ales praful de tot şi viaţă frumoasă şi fotbalul. Sfatul meu pentru toţi jucătorii, ca manager, că suntem liga insolvenţei, este să plece", a afirmat Anamaria Prodan.

Presa arabă a notat, în această săptămână, că gruparea Al Hilal a obţinut acordul antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, de a prelua conducerea tehnică a echipei care a terminat pe locul doi în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită. Reghecampf ar urma să-l înlocuiască la Al Hilal pe Sami Al Jaber.

Fostul oficial al Stelei, Viorel Păunescu, a declarat, vineri, la Dolce Sport, că Reghecampf va părăsi Steaua după finala Cupei României. "Sigur Reghecampf va pleca. Şi-a atins maximum de performanţă. A fost solicitat de un club din străinătate şi va pleca. Va veni un antrenor bun, un antrenor cu experienţă", a spus Viorel Păunescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici