Reghecampf: Îi felicit pe cei de la Astra, trebuie să recunoaştem că au făcut un meci bun

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri seară, după finala Cupei României, pierdută în faţa formaţiei Astra Giurgiu, scor 2-4, că îi felicită pe elevii lui Daniel Isăilă, menţionând că aceştia au făcut un joc bun.

237 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Îi felicit pe cei de la Astra, trebuie să recunoaştem că au făcut un meci bun

Reghecampf: Îi felicit pe cei de la Astra, trebuie să recunoaştem că au făcut un meci bun (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Din păcate nu am reuţit să câştigăm. Cred că a fost un meci frumos şi trebuie să recunoaştem că cei de la Astra au făcut un meci bun. Îi felicit. Noi trebuie să ne uităm mai departe şi să facem o analiză zilele următoare, când nu va mai fi presiunea asta", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf este de părere că eliminările de la meciul de pe Arena Naţională au fost corecte. "Cele două cartonaşe roşii cred că au fost acordate corect. Nu am văzut nicio reluare, dar nu mai contează lucrul ăsta. Îmi doream să câştigăm în 90 de minute, dar nu am putut. Asta e. În fotbal se întâmplă. Din păcate nu am avut jucători pe teren care să execute lovituri de departajare. Când am exersat toată săptămâna, Varela şi Pintilii nu au ratat niciun penalti", a mai afirmat el.

Reghecampf a menţionat că Steaua va trebui să muncească foarte mult şi să investească bani pentru a avea performanţe. "Dacă Dinamo Zagreb, unul dintre posibilii adversari din play-off, a ajuns să cumpere jucători de la Steaua, asta spune foarte multe (n.r. - referire la Latovlevici). Nu va fi uşor, va trebui să muncim foarte mult. Ca să avem performanţe trebuie să investim bani. Pentru că eu ştiu foarte bine ce înseamnă Liga Campionilor. Sunt sigur că şi anul acesta vom întâlni echipe puternice şi că vor fi aduşi jucătorii care trebuie", a adăugat tehnicianul Stelei.

Formaţia Astra Giurgiu a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru prima oară în istorie, după ce a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, în urma loviturilor de departajare, echipa Steaua Bucureşti.

La loviturile de departajare pentru Steaua au marcat Keşeru şi Szukala, în timp ce Varela şi Pintilii au ratat. Pentru Astra au marcat Laban, Morais, Budescu şi Yazalde, iar Cristescu a ratat.

Steaua a jucat în inferioritate numerică din minutul 53, când Sânmărtean a fost eliminat după un fault asupra lui Budescu. În minutul 97, a fost eliminat şi un jucător de la Astra, Denis Alibec, pentru un fault asupra lui Varela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici