Remiză între CFR Cluj şi FCSB, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut în compania echipei FCSB, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

720 afișări
Imaginea articolului Remiză între CFR Cluj şi FCSB, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1

Remiză între CFR Cluj şi FCSB, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1

Primul gol al întâlnirii a fost înscris de Emmanuel Culio, în minutul 38, dintr-o lovitură de la 11 metri pe care mijlocaşul argentinian a executat-o plasat, în stânga lui Cristi Bălgrădean, care s-a aruncat în partea opusă. Arbitrul Ovidiu Haţegan a acordat penalty-ul respectiv după un henţ comis în careu de Romario Benzar.

În partea secundă, centralul arădean a luat alte două decizii importante, mai întâi eliminându-l pe Andrei Peteleu, pentru cumul de cartonaşe galbene, apoi pe Mihai Pintilii, căruia Haţegan i-a acordat direct cartonaşul roşu pentru o intrare asupra lui Hoban.

Intrat pe teren în minutul 71, atacantul francez Harlem Gnohere a restabilit egalitatea în primul dintre cele şase minute de prelungire, din repriza secundă, cu o reluare din apropiere.

În clasament, CFR Cluj se menţine pe primul loc, cu 34 de puncte, la două puncte avans de FCSB, ocupanta locului secund, şi patru faţă de CS Universitatea Craiova, a treia clasată.

CFR: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Peteleu - Culio, Hoban, D. Djokovic (Ioniţă 90+4') - Omrani (Mailat 66'), Ţucudean (Costache 85'), Deac. Antrenor: Dan Petrescu.

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Găman (C. Tănase 46'), Momcilovic - Pintilii, J. Morais - Man, Budescu, Teixeira (F. Tănase 46') - Alibec (H. Gnohere 71'). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: Peteleu 31', 64', Mureşan, Vâtcă 59' - în afara terenului, Hoban 89', Arlauskis 90+1'/R. Benzar 57', Alibec 74' - în afara terenului, Planic 79', Bălgrădean 80'.

Cartonaş roşu: Pintilii 73'.

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan (Arad), ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, din Satu Mare, respectiv Suceava, în timp ce al patrulea oficial a fost Robert Dumitru, din Sfântu Gheorghe. Observator de arbitri a fost piteşteanul Eduard Dumitrescu, iar Liga Profesionistă de Fotbal a fost reprezentată de Constantin Stătescu (Bucureşti).

Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu", Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici