Robert Veselovsky şi-a prelungit contractul cu Universitatea Cluj pentru încă două sezoane

Portarul slovac Robert Veselovsky şi-a prelungit contractul cu echipa Universitatea Cluj pentru încă două sezoane, a anunţat, joi, site-ul oficial al clubului ardelean.

47 afișări
Imaginea articolului Robert Veselovsky şi-a prelungit contractul cu Universitatea Cluj pentru încă două sezoane

Robert Veselovsky şi-a prelungit contractul cu Universitatea Cluj pentru încă două sezoane (Imagine: Shutterstock)

"Este o mare bucurie pentru mine să îmbrac tricoul Universităţii şi mă bucur că voi face parte din acest club şi de acum înainte. Abia aştept reîntâlnirea cu fanii şi cu provocările care ne aşteaptă în noul sezon", a spus Veselovsky.

Robert Veselovksy, în vârstă de 28 de ani, a evoluat în 24 de partide pentru Universitatea Cluj. El a mai jucat în cariera sa pentru formaţiile Slovan Bratislava, Osters, Viborg şi Horsens.

Pe de altă parte, Universitatea Cluj a anunţat că i-a propus fotbalistului Zsolt Szilagyi, care a evoluat în cariera sa doar pentru formaţia ardeleană, să ocupe o funcţie în cadrul clubului, în departamentul administrativ sau tehnic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici