Ronaldo: Suntem frustraţi că ne-am oprit aici

Atacantul Cristiano Ronaldo a declarat, miercuri, după ce Portugalia a fost eliminată de la Euro-2012 în semifinale de Spania, că el şi coechipierii săi sunt frustraţi pentru că au părăsit competiţia, dar şi mândri în acelaşi timp pentru evoluţia avută pe parcursul turneului.

400 afișări
Imaginea articolului Ronaldo: Suntem frustraţi că ne-am oprit aici

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am avut cu adevărat oportunitatea de a marca în această seară. Am încercat tot timpul să dau ce este mai bun. Am jucat bine în acest turneu, dar ne-a lipsit şansa. Suntem frustraţi că ne-am oprit aici, dar în acelaşi timp suntem mândri de parcursul nostru", a declarat atacantul echipei Real Madrid.

Selecţionata Spaniei, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în finala Campionatului European de fotbal, în urma victoriei obţinute, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, în meciul de miercuri, de la Doneţk, cu Portugalia, din semifinalele competiţiei. În finală, Spania va juca în compania învingătoarei din meciul dintre Germania şi Italia, care se dispută, joi, de la ora 21.45, la Kiev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici