Rudi Garcia, amendat cu 15.000 de euro pentru că ţinut legătura cu banca tehnică prin walkie-talkie

Judecătorul sportiv Gianpaolo Tosel l-a amendat pe tehnicianul francez Rudi Garcia cu suma de 15.000 de euro, pentru că a comunicat cu banca tehnică, prin walkie-talkie, după ce a fost trimis în tribună în repriza a doua a meciului AS Roma - Cagliari, scor 0-0, din campionatul Italiei.

77 afișări
Imaginea articolului Rudi Garcia, amendat cu 15.000 de euro pentru că ţinut legătura cu banca tehnică prin walkie-talkie

Rudi Garcia, amendat cu 15.000 de euro pentru că ţinut legătura cu banca tehnică prin walkie-talkie (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"În mintuul 26 al reprizei secunde, după ce a fost trimis în tribună, Rudi Garcia a continuat să comunice cu echipa de pe bana tehnică prin intermediul unui dispozitiv walkie-talkie", a notat judecătorul sportiv, care l-a amendat şi cu 10.000 de euro pe Salvatore Scaglia, team manager la AS Roma, deoarece acesta se afla pe bancă şi ţinea legătura cu Garcia.

Rudi Garcia a mai fost în atenţia jduecătorului sportiv, după ce a vorbit la telefonul mobil cu secundul său, în timpul meciului cu Livorno, din prima etapă. Garcia a scăpat atunci de amenda prevăzută de regulament, deoarece nu a fost anunţat de arbitru şi nici de observator că nu are voie să folosească telefonul mobil. În meciul cu Livorno, Garcia a vorbit două minute la telefon cu secundul Frederic Bompard, aflat în tribună pentru a studia aşezarea în teren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici